Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Registrering

Registrering som kunde på softfunding.dk er gratis og alle køb er frivillige. Ved registrering som kunde, enten ved oprettelse af brugerprofil eller køb på hjemmesiden, anses kunden for at være indforstået med og tilslutter sig vores handelsbetingelser, herunder også vores privatlivs politik.

Indsamling og behandling af Personlige Data

For at kunne opfylde dine ønsker i  køb fra vores hjemmeside softfunding.dk, er det nødvendigt at vi indhenter og benytter visse personlige data – Navn, adresse, telefonnummer og E-mail-adresse samt projektoplysninger. Vi vil ikke bede om, eller indsamle, informationer, som ikke er relevante for at kunne opfylde vores forpligtigelser til dig.

Vi vil kun opbevare dine relevante kundeoplysninger så længe du er aktiv kunde og i visse tilfælde derefter i det tidsrum som er påkrævet af lovgivningen. Dine kunde-og projektoplysninger bliver ikke videregivet eller delt med tredje part, med mindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtigelser over for dig. I sådanne tilfælde til det altid aftales forudgående med dig.

Betalingsvilkår

Betaling fra Danmark via bankoverførsel. Nordea Reg.nr. 2680 Kontonr. 0566234270. Otte dage bestalingsfrist.

Valuta og Moms

Alle handler på softfunding.dk sker i danske kroner (DKK) og efter regler for moms.